De Stoomdokter
Voor Reiniging, Detailing, Customizing, Steenslag & Lakschade herstel van uw auto

Blink Pakketten Exterieur

 •  Blinkpakket exterieur (Zomer aanrader) V.A. €125.00

Dit pakket houdt in: Uitgebreide Handwash (incl. deursponningen & Velgen) + Glossbooster

 • Blinkpakket exterieur + (Zomer aanrader) V.A. €225.00

Dit pakket houdt in: Uitgebreide Handwash (incl. deursponningen & Velgen) + 1 staps polijsten + Glossbooster

Velgen Spa

 • Velgen Spa V.A. €200.00

Vertroetel je velgen met een dieptereiniging en laat ze er zo goed mogelijk uit zien. Je velgen worden gedemonteerd en gewassen. Dus ook de achterkanten! 

 • Velgen Spa + V.A. €300.00

Vertroetel je velgen met een dieptereiniging en laat ze er zo goed mogelijk uit zien. Je velgen worden gedemonteerd en gewassen. Dus ook de achterkanten! Deze worden hierna voorzien van onze Corona verzegeling. Deze zou een standtijd hebben van +-6 maanden op de velgen.

 • Velgen Spa ++  prijs op aanvraag!

Vertroetel je velgen met een dieptereiniging en laat ze er zo goed mogelijk uit zien. Je velgen worden gedemonteerd en gewassen. Dus ook de achterkanten! Hierna worden de velgen voorzien van een Keramische Coating. U heeft hier opties in. Vraag hier naar. 

Overige Pakketten

 • ''Ik heb mijn auto verwaarloosd pakket'' V.A. €600.00

Wij gaan uw auto goed onderhanden nemen door middel van een goede Handwash, een kleibehandeling, 1 staps polijsten en een lakverzegeling. Uw velgen worden diep gereinigd. Uw interieur word stevig aangepakt door stoom/borstels/water/warmte en reinigers.

 • Motorruimte Pakket V.A. €95.00

Het hart van de auto word vaak vergeten spijtig genoeg, echter is dit een belangrijk deel van uw voertuig. Met dit pakket kunt u ook lekkages of andere oneffenheden sneller ontdekken. In dit pakket pakken wij uw motorruimte aan zodat deze weer mooi schoon en waterafstotend is. Ook zullen wij, mits kan de binnenkant van uw motorkap een extra behandelen met een Glossbooster die ook waterafstotend is.

 • Uitlaattip zwart  Prijs op aanvraag!

in deze behandeling gaan wij er alles aan doen om uw uitlaattippen er weer mooi bij te krijgen doormiddel van poetstechnieken.

Uitdagende pakketten!

 • Wij gaan er voor pakket V.A. €795.00
  Dit pakket is iets totaal anders dan de basic pakketten. Mocht u voor dit pakket kiezen gaat u voor dat extra aandacht aan uw auto. In dit pakket gaan wij als volgt te werk:
  Als eerst zullen wij het grove vuil van uw auto verwijderen d.m.v. een Foam Pre wash behandeling. Hierna word de auto goed afgespoeld. Hierna worden de velgen diepgereinigd met alles wat we hebben. Hierna gaan wij een ‘decontamination behandeling’ uitvoeren om vervolgens de auto opnieuw te behandelen met een foam behandeling. Wij gaan te werk met kwasten en borstels om zo veel mogelijk vuil los te krijgen. Hierna word de auto nogmaals goed afgespoeld. Nu gaan wij een kleibehandeling uitvoeren op de old-school manier. Hierdoor weten we zeker dat we alle oneffenheden uit de lak verwijderen en de lak glad aanvoeld. Nu dat deze zeer uitgebreide wash compleet is zullen wij uw auto 2 staps gaan polijsten met hoogste resultaat mogelijk. Is deze behandeling bijna klaar? Dan word uw auto nog eens ontvet voor de beste hechting en komt hier een Corona lakverzegeling overheen die +- 6-9 maanden beschermt.
   

 

 • Streef naar perfectie Pakket V.A. €945.00

Dit pakket is iets totaal anders dan de basic pakketten. Mocht u voor dit pakket kiezen gaat u voor dat extra aandacht aan uw auto. In dit pakket gaan wij als volgt te werk:
Als eerst zullen wij het grove vuil van uw auto verwijderen d.m.v. een Foam Pre wash behandeling. Hierna word de auto goed afgespoeld. Hierna worden de velgen diepgereinigd met alles wat we hebben. Hierna gaan wij een ‘decontamination behandeling’ uitvoeren om vervolgens de auto opnieuw te behandelen met een foam behandeling. Wij gaan te werk met kwasten en borstels om zo veel mogelijk vuil los te krijgen. Hierna word de auto nogmaals goed afgespoeld. Nu gaan wij een kleibehandeling uitvoeren op de old-school manier. Hierdoor weten we zeker dat we alle oneffenheden uit de lak trekken en de lak aanvoeld als een paling. Nu dat deze zeer uitgebreide wash compleet is zullen wij uw auto 3 staps gaan polijsten waardoor er zeker 95% van de krassen verdwijnen. Is deze behandeling bijna klaar? Dan word uw auto nog eens ontvet voor de beste hechting en komt hier een Corona lakverzegeling overheen die +- 6-9 maanden beschermt.

 • Z.G.A.N. pakket (hier bent u de auto minimaal 5 dagen kwijt) 

Dit pakket is iets totaal anders dan de basic pakketten. Mocht u voor dit pakket kiezen gaat u voor dat extra aandacht aan uw auto. In dit pakket gaan wij als volgt te werk:
De motorruimte krijgt een poetsbeurt!! Deze word vervolgens behandeld met een ‘Engine Dressing’ Dit zorgt ervoor dat de motorruimte ‘hydrofobisch’ word. Uit praktijkervaring na een jaar nog steeds hydrofobisch. Hierna word het grove vuil van uw auto verwijderd d.m.v. een Foam Pre wash behandeling. Hierna word de auto goed afgespoeld. Hierna worden de velgen diepgereinigd en beschermd zoals de ‘velgen spa ++’ pakket. Hierna gaan wij een ‘decontamination behandeling’ uitvoeren om vervolgens de auto opnieuw te behandelen met een foam behandeling. Wij gaan te werk met kwasten en borstels om zo veel mogelijk vuil los te krijgen. Hierna word de auto nogmaals goed afgespoeld. Nu gaan wij een kleibehandeling uitvoeren op de old-school manier. Hierdoor weten we zeker dat we alle oneffenheden uit de lak trekken en de lak glad aanvoeld. Nu dat deze zeer uitgebreide wash compleet is zullen wij uw auto 4 staps gaan polijsten waardoor er zeker 95%+ van de krassen verdwijnen. In dit pakket nemen wij ook (mits mogelijk qua polijstwerk) de velgen mee EN de deursponningen. Door de laatste stap geven wij hier een extra zetje voor de glans. Is deze behandeling bijna klaar? Dan word uw auto nog eens ontvet voor de beste hechting en komt hier een bescherming / coating overheen die uw auto graag blijft beschermen. 

Maar!
In dit pakket voorzien wij het interieur van een complete behandeling. Wij gaan alles uit de kast halen om uw interieur matchend te krijgen met uw exterieur. Tot in de diepste details!

V.A. €1975.00 met corona standtijd +- 6-9 maanden
V.A. €2100.00 met lakpantser Standtijd 2 jaar
V.A. €2800.00 met keramische coating standtijd 5+ jaar ( aanrader )


Alle prijzen hangen af van Staat en grootte auto. Onze prijzen zijn exclusief BTW en voorrijkosten
Voorrijkosten worden berekend per locatie!
Wilt u meer informatie stuur ons dan een bericht via het contact formulier.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram